Skip to content

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoorsteenveger? De Schoorsteenbrigade staat voor u klaar! Wij vegen alles netjes en grondig schoon. Zo kunt u gegarandeerd verantwoord en veilig genieten van uw kachel/open haard. Ook ontvangt u van onze erkende schoorsteenvegers na elke veegbeurt een reinigingsattest. 

Wij helpen met diverse klussen op het dak en in de schoorsteen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van vogelwering, verwijderen van vogelnesten en dakgoot reiniging. Onze hoofdactiviteit is vanzelfsprekend het vegen van schoorstenen. Indien gewenst kunnen we uw schoorsteen ook met behulp van onze camera inspecteren. U kunt ons overal in Vlaanderen inschakelen.

Wij zetten ons in voor veilig en verantwoord stoken. Zowel qua dienstverlening als de informatieve artikelen op onze website. Veilig stoken is zeer belangrijk om brand en koolmonoxide vergiftiging te voorkomen. Wij zorgen daarom altijd voor een grondig geveegde schoorsteen en zorgvuldige inspectie. Bijkomend voordeel: hierdoor kunt u milieuvriendelijker stoken en met een beter rendement.

Heeft u een vraag of wil u solliciteren bij De Schoorsteenbrigade? We horen graag van u! U kunt ons bereiken via [email protected].

schoorsteenveger